Skal du på messe eller deltage på et event?

Vi har det perfekte udstillingssystem til netop dit behov
Brugervenlige og nemme selv at opstille og transportere.

Et billede, som viser backlight modulet til Expand GrandFabric systemet, som vi forhandler.
Expand GrandFabric

Vores mest solgte udstillingssystem.

En nem løsning med uendelige muligheder. Du behøver intet værktøj til at samle systemet og det kan transporteres af en enkelt person med den tilhørende transporttaske. Expand GrandFabric er derfor en oplagt løsning, til dig, der skal på messe og har brug for en enkeltstående messevæg eller en tilføjelse til en større messestand.

beMatrix

– Rammesystemet med uendelige muligheder

Aluminiums rammerne kan kombineres med både paneler og tekstiler og kan derfor indgå i stort set alle design.
beMatrix er blandt de mest solide og lette systemer på markedet, hvor man ikke skal bruge værktøj.

Modulære Systemer

Skal du bruge en enkelt bagvæg, som du også kan udbygge med flere moduler til større stande?
 

Vi har hvad du skal bruge af modulære systemer
Se her: beMatrix, Light Board, Textile Board & Expand GrandFabric

Light Board

Vores nyeste udstillingssystem

Lys med lethed. Den elegante aluminiums ramme og integrerede LED baggrundsbelysning, er du sikret blikfang. Dit budskab lyser op og skinner igennem. Du behøver intet værktøj til at samle systemet og det kan transporteres af en enkelt person med den tilhørende transporttaske. Light Board er derfor en oplagt løsning, til dig, der skal på messe og har brug for en enkeltstående messevæg eller en tilføjelse til en større messestand.

Udstillingssystemer til alle behov.

Fra det enkelte roll-up til det færdige standbyggersystem
– vi har et bredt udvalg af kvalitets udstillingssystemer til at løse din konkrete opgave.

NIM Brandboard udstillingssystemer tilbyder et af de bredeste sortimenter af udstillingssystemer på markedet, skræddersyet til lige netop dit behov. Se f.eks. vores mange pop-up systemer og vores transportable stande. Vi har udstillingssystemer til ethvert budget, størrelse, sammensætning og funktion.

Alle vores udstillingssystemer er nemme at samle og transportere, helt uden brug af værktøj. Vi kan hos Brandboard imødekomme alle typer opgaver om det er store udstillingssystemer til messer eller roll-up systemer til mindre events eller udstillinger, både indendørs og udendørs.

Vi har mange års erfaring i branchen og vil derfor kunne tilbyde professionel og personlig rådgivning som sikrer vores kunder det helt rigtige valg af udstillingssystem. Da vi har inhouse-produktion kan vi levere fra dag til dag hvis du har en hasteopgave.

Udstillingssystemer af høj kvalitet

NIM Brandboard Udstillingssystemer er autoriseret forhandler af de anerkendte Octanorm udstillingssystemer og Expand udstillingssystemer.

Octanorm system:
Octanorm er et unikt aluminium system til udstillinger, der kan bruges i alle områder af professionelle præsentationer, messer og events. Octanorms Vario serie kan med fordel kombineres og udvides efter behov og bruges igen og igen. Med Octanorm udstillingssystemer, vil din præsentation med garanti få opmærksomhed.

Bliv eventuelt inspireret af disse stand eksempler.

Expand System
Expand har desuden et bredt sortiment af roll-up systemer og popupvægge, alle i højeste kvalitet og med den nyeste teknologi indenfor udstillingssystemer. Kontakt os og hør nærmere hvad udstillingssystemerne fra Octanorm og Expand kan gøre for dig. Vi kan tilbyde en 3D-tegning af dit ønskede udstillingssystem.

Hvis du har et specifikt ønske, kan du med fordel se det visualiseret i 3D – hvordan det endelige resultat vil se ud inden bestilling.