Persondatapolitik & Cookies

NIM Brandboard ApS

Lumbyvej 65, 5000 Odense C

Cvr: 26611652

Tlf. +45 66 11 05 25

Mail: pvj@nim-brandboard.dk

 

 

 

 

Persondatapolitik hos NIM Brandboard ApS

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos NIM Brandboard ApS.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser. Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at kontakte os via vores kontaktformular, tilmelde dig vores nyhedsbrev eller købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne svare dig tilbage på din forespørgsel, gennemføre en evt. handel og for at kunne tilbyde dig en eller flere af vores andre services.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, firma, e-mailadresse og telefonnummer.

NIM Brandboard ApS indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

– Besøger vores hjemmeside

– Tilmelder dig vores nyhedsbrev

– Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.nim-brandboard.dk er NIM Brandboard ApS, Lumbyvej 65, 5000 Odense C, cvr nr. 26611652

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har anmodet om. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne besvare din forespørgsel i forbindelse med, du har udfyldt en kontaktformular på vores side. Såfremt, du har indtastet dit telefonnummer i vores kontaktformular og du enten selv har anmodet om at blive ringet op eller din forespørgsel drejer sig om et mere kompliceret og/eller større projekt, som f.eks. opbygningen af en messestand, vil denne data blive brugt til kontakt.

Hvis du under registrerings processen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud, nyhedsbreve og lignende services) vil blive slettet senest 2 år efter, at din henvendelse medmindre du overgår til kunde, da vi er underlagt bogføringsloven. Bogføringsloven kræver, vi opbevarer dit navn og adresse, såfremt du bliver kunde ved os. Disse oplysninger opbevares i 5 år.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.
Vi har vores hjemmeside hos UnoEuro.com , som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i UnoEuro.coms datacentre.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata

• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse pvj@nim-brandboard.dk.

Persondatapolitik version 1.0, 17.01.2020

Cookies

Første gang du besøger vores side nim-brandboard.dk, bliver du bedt om at tage stilling til, om du vil tillade cookies eller ikke. Cookies er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer via eksempelvis Google, Youtube og sociale medier. I overensstemmelse med EU-direktivet “Cookieloven” oplyser vi her hvilke cookies, som anvendes på vores side Nim-brandboard.dk. 

Dit samtykke til brug af cookies, kan til en hver tid trækkes tilbage. I bunden af siden beskriver vi hvordan du trækker det tilbage og hvordan du sletter dine cookies helt. 

 

De forskellige kategorier af cookies:

Nødvendige cookies hjælper med at gøre vores hjemmeside brugbar, ved at aktivere grundlæggende funktioner, såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.

Cookies: Udbyder: Formål: Type: Udløb:
wc_cart_hash_# Nim-brandboard.dk Vi anvender Woocommerce plug-in til visning af produkter på vores side. Formålet med cookie er at huske de produkter, som du har været inde på. HTML Vedvarende
wc_fragments_# Nim-brandboard.dk Vi anvender Woocommerce plug-in til visning af produkter på vores side. Formålet med cookie er at huske de produkter, som du har været inde på. HTML Session

Statistik cookies hjælper os med at forstå, hvordan du som besøgende interagerer med hjemmesiden, ved at indsamle og rapportere oplysninger ANONYMT.

Cookie: Udbyder: Formål: Type: Udløb
_ga Nim-brandboard.dk Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan du som besøgende bruger vores hjemmeside, så vi løbende kan forbedre brugeroplevelsen. HTTP 2 år
_gat Nim-brandboard.dk Anvendes af Google Analytics for at minimere antallet af forespørgsler til serveren. (Gøre det nemmere for dig at uploade siden?) HTTP 1 dag
_gid Nim-brandboard.dk Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan du som besøgende bruger vores hjemmeside med henblik på at forbedre brugeroplevelsen. HTTP 1 dag
collect google-analytics.com Benyttes til at indsamle data om hvilken platform, du anvender (fx. PC, tablet, telefon) og præferencer. Google Analytics benytter disse data til at optimere hjemmesidens indhold og annoncerelevans. Pixel Session

Sider på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted. Et eksempel på dette er vores brug af produktvideoer, der er lagt op på youtube.com.

Cookie: Udbyder: Formål: Type: Udløb:
GPS youtube.com Registrerer et unikt ID på mobile enheder, for at muliggåøre tracking baseret på geografisk GPS lokation HTTP 1 dag
IDE doubleclick.net Anvendes af Google DoubleClick til at registrere og rapportere om hjemmesidebrugerens handlinger efter at have set eller klikket på en af annoncørens annoncer. Formålet er at måle effekten af en annonce samt målrette annoncer til brugeren. HTTP 1 år
r/collect doubleclick.net Denne cookie benyttes til at sende data til Google Analytics omkring brugerens enhed og adfærd. Cookien følger den specifikke bruger på flere hjemmesider og enheder. Pixel Session
test_cookie doubleclick.net Anvendes til at tjekke om brugerens browser understøtter cookies. HTTP 1 dag
VISITOR_INFO1_LIVE youtube.com Forsøger at estimere brugerens båndbredde på sider med integreret YouTube-video. HTTP 179 dage
YSC youtube.com Registrerer et unikt ID for at føre statistik over hvilke videoer fra YouTube brugeren har set. HTTP Session
yt-remote-cast-installed youtube.com Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video. HTML Session
yt-remote-connected-devices youtube.com Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video. HTML Vedvarende
yt-remote-device-id youtube.com Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video. HTML Session
yt-remote-fast-check-period youtube.com Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video. HTML Session
yt-remote-session-app youtube.com Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video. HTML Session
yt-remote-session-name youtube.com Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video. HTML Session

At trække sit samtykke tilbage eller slette cookies

 

Inden du trækker dit samtykke tilbage eller sletter cookies, vil vi gøre opmærksom på at annoncer og andet indhold kan blive mindre relevant for dig og optræde hyppigere. Derudover kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der vil være indhold, du ikke kan få adgang til. 

Inden du trækker dit samtykke tilbage eller sletter cookies, vil vi gøre opmærksom på at annoncer og andet indhold kan blive mindre relevant for dig og optræde hyppigere. Derudover kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der vil være indhold, du ikke kan få adgang til. 

Slet cookies på Microsoft Edge Browser
Slet cookies på Mozilla Firefox browser
Slet cookies på Google Chrome browser
Slet cookies på Safari browser
Slet cookies på Opera browser
Slet flash cookies
Slet cookies på IPad, IPhone, IPod Touch
Slet cookies på Android telefoner

 

Cookiepolitik version 1.0 sidst opdateret 17.01.2020

NIM Brandboard ApS
Lumbyvej 65
5000 Odense C
Cvr: 26611652

Tlf. +45 66 11 05 25
Mail: pvj@nim-brandboard.dk