Stilren og bæredygtig lydisolering

Arbejder du i et åbent kontormiljø? Har du mange kvm showroom eller et større mødelokale? Så kender du sikkert til problemet med dårlig akustik. Det kan både give udfordringer med at kommunikere, men også at kunne koncentrere sig. Dansk producerede, bæredygtige akustikpaneler er din mulighed for god akustik og flot design!

Lad os gøre arbejdet for dig! Når du bestiller akustikpaneler gennem os, tilbyder vi, udover rådgivning mv. som en ekstra service at montere.

Vi har mange  års erfaring med diverse monteringsprojekter og kan derfor garantere, dine akustikpaneler hænger snor lige og både lydisolere og pynter, hvor end de sættes op.

Ring blot på: 66 11 05 25 eller kontakt os via det grønne chat ikon til højre for at høre om dine muligheder!

Bæredygtigt skovbrug, er der hvor træet til akustikpanelerne kommer fra og filten, den er lavet af genbrugsplastik (primært plastikflasker).

Størrelsen på hvert panel er 240 cm højt, 60 cm bredt og 2,2 cm. dybt. Det svarer til, at et panel fylder 1,44 m2.

Uanset, om du vælger ‘Klassisk Eg’ eller ‘Sort Ask’ som farve, vil størrelsen altid svare til ovenstående standard.

Hvis du har ønsker til andre mål, så husk, vi glædeligt monterer akustikpanelerne for dig! Ring blot på: 66 11 05 25 eller kontakt os via det grønne chat ikon til højre.

Akustikpanelerne rengøres med en støvkost, en støvsuger eller en hårdt opvredet klud, så står de skarpt!
Leveringstiden er typisk mellem 4 og 10 hverdage. Hvis du ønsker, at vi montere akustikpanelerne aftales dette forud for bestilling.

Ønsker du at bestille eller har andre spørgsmål til levering, er du velkommen til at ringe på: 66 11 05 25 eller kontakte os via det grønne chat ikon til højre.

Akustikpanel kan bestilles i følgende farver:

Brug for vejledning?

Vi står klar til at hjælpe. Vi rådgiver gerne om hvilken type akustikpanel,
der vil passe bedst ift. jeres valgte designlinje og behov.

Bliv inspireret – Se vores akustikpanel galleri