Udstillingssystemer til alle behov.

NIM Brandboard udstillingssystemer tilbyder et af de bredeste sortimenter af udstillingssystemer på markedet, skræddersyet til lige netop dit behov. Se f.eks. vores mange pop-up systemer og vores transportable stande. Vi har udstillingssystemer til ethvert budget, størrelse, sammensætning og funktion.

Alle vores udstillingssystemer er nemme at samle og transportere, helt uden brug af værktøj.

Vi kan hos Brandboard imødekomme alle typer opgaver om det er store udstillingssystemer til messer eller roll-up systemer til mindre events eller udstillinger, både indendørs og udendørs.

Vi har mange års erfaring i branchen og vil derfor kunne tilbyde professionel og personlig rådgivning som sikrer vores kunder det helt rigtige valg af udstillingssystem. Da vi har inhouse-produktion kan vi levere fra dag til dag hvis du har en hasteopgave.

Udstillingssystemer af høj kvalitet

NIM Brandboard Udstillingssystemer er autoriseret forhandler af de anerkendte Octanorm udstillingssystemer og Expand udstillingssystemer.

Octanorm er et unikt aluminium system til udstillinger, der kan bruges i alle områder af professionelle præsentationer, messer og events. Octanorms Vario serie kan med fordel kombineres og udvides efter behov og bruges igen og igen. Med Octanorm udstillingssystemer, vil din præsentation med garanti få opmærksomhed. Bliv eventuelt inspireret af disse standeksempler.

Expand har desuden et bredt sortiment af rollup systemer og popupvægge, alle i højeste kvalitet og med den nyeste teknologi indenfor udstillingssystemer.

Kontakt os og hør nærmere hvad udstillingssystemerne fra Octanorm og Expand kan gøre for dig.

Vi kan tilbyde en 3D-tegning af dit ønskede udstillingssystem. Hvis du har et specifikt ønske, kan du med fordel se det visualiseret i 3D – hvordan det endelige resultat vil se ud inden bestilling.

Roll-ups

Pop-up & Bagvæge

Brochureholdere

Outdoor

Diske & Podier

Lyssøjler

Digital skiltning

Færdige Stande

Bannersystemer