Kompetencer på messer, udstillingssystemer & printproduktion samlet i én virksomhed – din totalleverandør af løsninger for synlighed.

I over 30 år har Nim Udstillinger arbejdet med store messestande i ind- og udland, mens Brandboard har specialiseret sig i fleksible udstillingssystemer samt i print og skilte. Vi samler kompetencer og specialer i ét tilbud til kunderne under navnet
NIM Brandboard.

Vores tre kerneområder er:

Messestande

Om det er store eller små messestande – i ind- eller udland, kan vi klare din opgave.
Vi er med fra start til slut i processen. Fra idéfasen hvor vi ved hjælp af 3D-tegning kan visualisere den gode idé, til selve designdelen, hvor vi i samarbejde med kunden designer den perfekte stand ud fra behov og ønsker. Vi tilbyder montage i ind- og udland, så kunden ikke skal tænkte på andet end at møde op på den færdige stand.
Efter endt messe, vil vi igen demontere standen og transportere dette tilbage igen.
Vi er et team bestående af erfarne sælgere, projektkoordinatorer designere og montører,
som står klar til at servicere under hele processen.

Kontakt os og lad os tage et møde og drøfte hvad vi kan gøre for din næste messedeltagelse.

Udstillingssystemer

Har du mod på selv at opstille din udstilling eller stå for eget event, har vi et bredt udbud af udstillingssystemer, som kan dække de fleste behov. Indendørs såvel som udendørsevents – vi har produkterne der er nemme at opstille og som passer til et hvert budget.

Kontakt os og hør hvordan vi kan løse din opgave ved hjælp af transportable udstillingssystemer.

Print & Skilte

Hos NIM Brandboard har vi egen in-house print- og skilteproduktion. Ofte kan vi levere printopgaver fra dag til dag hvis der er behov for det. Vi har printerudstyr til produktion af bannere, folier, skilte, plakater med mere.

You name it – vi printer stort set på alt in-house – og det inden for kort tid.

Kontakt os og hør hvordan vi kan løse din print- eller skilteopgave.